Informatie

Boerderijcamping

Ligging
Zoelmond ligt tussen Culemborg en Buren. Twee prachtige stadjes. Hier vindt u diverse musea en gezellige terrasjes. Op nog geen 15 minuten rijden afstand kunt u gezellig winkelen in de fruithoofdstad Tiel of slenteren door de vestingstad Zaltbommel. Ook zijn er in de buurt buitenzwemgelegenheden, ambachtelijke boerenbedrijven, golfgelegenheid en kanomogelijkheden.

De Camping
De zonnige plaatsen op het veld hebben uitzicht op de oude paarden en pony’s die op de HartenWeide genieten van hun laatste jaren. Ook zijn er plaatsen in de schaduw van de boomgaard tussen de appel- en perenbomen.

Er is een wasgelegenheid met koud en warm water plus een aftappunt. De sanitaire ruimte is geheel verwarmd. Er zijn vier wc’s, twee urinoirs, aftappunten en vier douches. Douchen is bij de prijs van het kamperen inbegrepen.

Er is een gezellige ontvangstruimte met internet, leestafel en keukenfaciliteiten. Buiten zijn er diverse speelhoeken voor de kinderen.

WIJ NEMEN WEGENS DE CORONA EN ONZE KWETSBARE DOELGROEP GEEN RESERVERINGEN VOOR HET JAAR 2021 MEER AAN. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Pensioenpaarden

Tehuis voor bejaarde paarden
De ruim twintig bejaarde paarden die op de HartenWeide staan worden verzorgd door mensen van manege HartenHoeve in Deil. Professionele krachten worden hierbij geholpen door mensen met een beperking, dropout-jongeren en andere bijzondere mensen. Natuurlijk komen er regelmatig professionals als de hoefsmid, tandarts en dierenarts een kijkje nemen bij de dieren.

‘s Zomers zijn de meeste stallen leeg en leven de dieren zoveel mogelijk buiten. Een rijbaan, paddock, weiden en een mooie omgeving bieden de dieren een aangenaam en natuurlijk leven.